martes, 16 de noviembre de 2010

CONTRACTACIÓ IRREGULAR DEL SR. RIBALTA i SR. MARÍN







Un dels motius pels quals el Sr. Ribalta em va destituir va ser la meva oposició en la contractació del Sr. Joan Valls com arquitecte municipal i amb una relació mercantil i com a jubilat. Aquesta contractació es va fer per Decret d'alcaldia i mentre vaig estar a Govern no es va ratificar per junta de Govern perquè jo no estava d'acord. Després de que aquesta contractació de serveis fos defensada pel Sr.Ribalta envers a tota la oposició, excepte el Sr. Ferran Jimenez, resulta que el contracte del Sr. valls no és correcte. Segons manifesta CIU, que va presentar una denuncia a Inspecció de Treball, l'ajuntament ha de retornar els diners cobrats de la Seguretat Social.

Ara el Sr. Ribalta per solventar aquesta situació irregular a dictat un nou decret Per Atribuir funcions d'arquitecta municipal i augment de sou a la Sra. Cristina Fuentes, actual arquitecta de l'empresa Entorn Verd SA.

Així les àrees de seveis i urbanisme s'han quedat sense caps d'àrea arquitectes, ja que el Sr. Ribalta amb decrets va enviar al sr. Manel Fernandez a Pagesia, i ara el Sr. Valls no se sap. Així tenim una macroàrea del regidor Sr. Marín que és un desgavell i és una prova més de la falta de sentit comú en governar.

Tot això ens deixa una qüestió que és la possible invalidesa del informes tècnics emesos pel Sr. Joan Valls durant la sea contractació irregular.







Aquest capitol continuará......

-- Josep

No hay comentarios:

Publicar un comentario