domingo, 31 de julio de 2011

CONDEMNA DE L'ATEMPTAT DE NORUEGA

El passat dijous 28 de juliol, PXC les Franqueses del Vallès va condemnar l'atemptat de Noruega mitjançant la següent moció presentada al PLE:


MOCIÓ
DE DECLARACIÓ DE CONDEMNA AL DOBLE ATEMPTAT TERRORISTA DEL 22 DE JULIOL A NORUEGA
La doble acció terrorista perpetrada el passat dia 22 de juliol, divendres, a Noruega, que va acabar amb la vida de 93 persones mitjançant l’explosió d’un cotxe bomba al centre d’Oslo i d’un tiroteig contra els joves acampats a l’illa d’Utoya, no té cabuda en una societat democràtica com la nostra.
El nostre partit ha expressat reiteradament la seva repulsa a la violència terrorista, la seva solidaritat amb les víctimes i el suport a les institucions democràtiques. En aquest cas volem manifestar el nostre suport i solidaritat als familiars de les víctimes, als ferits i a tots els ciutadans de Noruega. Així com al primer ministre, Jens Stoltenberg, que va resultar il·lès de l’atemptat contra l’edifici governamental.
Expressant el sentiment dels ciutadans i ciutadanes, el nostre grup municipal de Plataforma per Catalunya vol que aquesta Corporació faci sentir la seva veu i la seva fermesa davant d’aquest execrable atemptat terrorista contra el partit laborista noruec, les joventuts del qual han estat les víctimes del ferotge tiroteig durant la celebració d’una convenció a l’illa d’Utoya.     
Per tots aquests motius, el grup municipal de PxC sol·licita al ple l’adopció dels següents acords:


1. - Condemnar rotundament el doble atemptat terrorista comès a Noruega aquest divendres 22 de juliol i reiterar el rebuig de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès al terrorisme.
2. - Expressar la solidaritat amb els familiars de les víctimes que han estat objecte d'aquesta brutal acció, amb els ferits, les autoritats i amb tot el poble noruec.
3. – Fer arribar el més sentit condol del poble de Les Franqueses del Vallès al Cònsol de Noruega pel doble atemptat amb el resultat de 93 persones brutalment assassinades a la ciutat d’Oslo i a l’illa d’Utoya

Aquesta moció va ser VOTADA EN CONTRA per PSC, CIU, PP, ERC, UPLF, LFI, i amb el VOT A FAVOR de PXC i CpF.  No va prosperar la moció per la majoria de vots en contra, però això no vol dir que no condemnem l'atemptat, perquè no ens cal que aprovin mocions de condemna, donat que la nostra postura és clara.


No hay comentarios:

Publicar un comentario