lunes, 2 de enero de 2012

PELIGRO EN LAS CALLES DE LES FRANQUESES/ PERILL EN ELS CARRERS DE LES FRANQUESES

 FA MESOS QUE AQUESTES REIXES ESTAN AIXÍ, I LA REGIDORA VANESA DEL PARTIT POLÍTIC UPLF NO ES PREOCUPA DE REPARAR-HO. (ESTEM DE VACANCES)
HACE MESES QUE ESTAS REJAS ESTAN ASÍ, Y LA REGIDORA VANESA DEL PARTIDO POLÍTICO UPLF NO SE PREOCUPA DE REPARARLAS. (ESTAMOS DE VACACIONES)
 AQUESTA ÉS MOLT PERILLOSA, SOBRETOT, PELS CICLISTES I MOTORISTES
ÉSTA ES MUY PELIGROSA, SOBRETODO, PARA LOS CICLISTAS Y MOTORISTAS

2 comentarios:

  1. La regidora tiene que tener un problema en los pies y por eso no sale a la calle o bien por que no le interesa como esta el pueblo como no vive en Les Franqueses le debe dar igual

    ResponderEliminar
  2. ¿¿Avisats estan, no?? Doncs a esperar a que passi algo i responsabilitzar a la Regidora per una vía, i econòmicament a les dues parts (Ajuntament i Regidora. Bé, si ja està avisada per escrit de l'estat en el què estan, i passa alguna cosa, serà responsable per tenir-ne coneixement i no pendre mesures. En el que sí es donen molta presa, és en obligar-te a arreglar la "fachada" de casa teva si es cau algun "ladrillo despistado" a la vorera, amenaçan-te de que si no ho arreglas en "x" dies, vindran els de l'Ajuntament a arreglar-ho i et passaran la factura a la Comunitat. Una vegada arreglat, et demanen factura del paleta entre altres "papeleos". Si això ho fan tan ràpid per curar-se en salut, també haurien d'anar ràpid en arreglar les vies i altres coses que depenen del Ajuntament. Si l'Ajuntament no té "PELAS", com la resta de families que estan en PARO, que demanin un prèstam a la Diputació per arreglar això.

    ResponderEliminar