jueves, 9 de febrero de 2012

LES FRANQUESES D'ENTORN VERD SA EN CONCURS DE CREDITORS

El Consell d'Administració de les Franqueses d'Entorn Verd SA es va reunir el passat dia 7 de febrer amb l'ordre del dia de parlar sobre la situació econòmica de l'empresa, però el president del consell, l'alcalde Francesc Colomé, va sorpendre amb una proposta nova de l'ordre del dia que era l'acord de presentar a concurs voluntari la societat, sense haver donat accés als diferents consellers, almenys els regidors de la oposició, a cap tipus d'informació ni documentació de la societat per poder valorar la conveniència d'aquest acord, o bé altres alternatives, com l'ampliació de capital .
Però, encara un es sorpren quan llegeix a la pàgina web de l'Ajuntament que els regidors de govern actuen amb transparència, si ni tan sols són capaços de mostrar balanços de situació ni informes, ni auditories que diuen que encara s'estan fent. Tot això, després de més de 7 mesos sense convocar el Consell d'Adminstració, ni d'informar als diferents regidors mitjançant Junta de Portaveus, o bé a través del PLE municipal.
Ademés s'ha contractat un bufet d'advocats per tramitar aquest procediment concursal, i encara no s'ha manifestat quin cost i quines repercusions tindrá aquest procediment per l'Ajuntament i pels creditors .
Us mantindrem informats .

1 comentario:

  1. Que esperabas? el dia que se pueda mirar bajo la alfombra se encontrara mucha suciedad y ante eso no hay trasparencia,el actual gobierno tiene mucho que ocultar !QUE CUMPLAN SU PROGRAMA Y HAGAN LA AUDITORIA!tendra que venir la policia con un autobus para llevarselos

    ResponderEliminar