domingo, 15 de julio de 2012

ANGLADA RECOLZANT EL COMERÇ A BARCELONA


COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Josep Anglada, acompanyat d’altres militants del partit, ha fet campanya per concienciar els consumidors dels greus perjudicis que suposa la venda ambulant il·legal per al petit comerç
Barcelona | Redacció.- Aquest dissabte 14 de juliol una comitiva encapçalada pel president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha fet campanya al litoral barceloní per conscienciar els consumidors de productes procedents de la venda ambulant il·legal dels greus perjudicis que suposa aquesta activitat.

Anglada ha anunciat que l'acció s’ha fet al Moll d’Espanya, situat en el districte de Ciutat Vella de la ciutat comtal, per tractar-se d’un punt “especialment freqüentat per venedors ambulants sense llicència per desenvolupar activitat comercial i que a més ocupen la via pública oferint productes falsificats”.

El líder identitari ha assegurat que “és una acció en defensa del petit comerç, que al cap i a l'últim és el principal motor de la nostra economia i el major perjudicat per aquestes pràctiques fraudulentes. Volem que els consumidors vegin en les seves compres una oportunitat per dur a terme una acció responsable.”

Al llarg del seu recorregut Anglada ha ofert la reproducció d’un bitllet de curs legal a un dels venedors, al·legant que “l’única moneda amb la que es pot pagar la mercaderia falsificada són diners sense cap valor al mercat, perquè vendre productes sense cap garantia és un frau”.

Al fil de l’episodi viscut a Cambrils, en què una cinquantena de manters van apedregar agents de la Policia Local quan intentaven frustrar la venda ambulant al Passeig Marítim de la localitat tarragonina, el president dePxC ha demanat “contundència per tal d’eradicar els venedors ambulants sense llicència del litoral català que afloren amb l’arribada del bon temps”.

Del mateix mode ha lamentat la impunitat amb què actuaven en veure com dos d’ells han estat requerits per agents municipals i al cap de cinc minuts estaven novament oferint ulleres de sol que “a més poden causar danys irreversibles a la retina perquè no protegeixen de les radiacions solars”. 

“Hem de protegir els comerciants que afronten el pagament d'impostos per llicència d'activitats, cotitzacions a la Seguretat Social i ofereixen una garantia pels productes que venen de la competència deslleial d'aquests venedors que burlen tots els requisits legals. Els petits comerços no poden competir en igualtat de condicions i l'activitat comercial al marge de la legalitat els ocasiona pèrdues milionàries”.




El líder identitari ha apuntat que “darrere de la venda de discs i roba falsificada s'amaguen també xarxes de prostitució i tràfic d'éssers humans, de manera que comprar els seus productes implica finançar-los i perpetuar l'esclavitud de persones”.
Anglada ha advertit a més que “els venedors ambulants de cervesa emmagatzemen les begudes en papereres, clavegueres i trapes de la llum, amb el consegüent risc per als qui les consumeixen”.
PxC
Barcelona, 14 de juliol de 2012

No hay comentarios:

Publicar un comentario