viernes, 2 de mayo de 2014

L’AJUNTAMENT FA 2 ANYS QUE NO DONA SOLUCIONS A LES TERRASSES DELS BARS I RESTAURANTS.


Ja fa 2 anys que els bars tenen problemes amb les llicències de terrasses, sobretot a bellavista ja que el govern de Francesc Colomé (CIU-PSC-ERC-PP) va aprovar una ordenança municipal que implica que els Bars hagin de gastar diners amb taules, cadires, paravents , ...etc per mantenir una única estètica. 

Però aquesta ordenança prohibeix col.locar jardineres a les terrasses i això implica que no es puguin reservar les zones de terrasses  en l'asfalt i els cotxes poden aparcar-hi de nit. L'Ajuntament encara no ha donat solucions a aquests bars. PxC ja es va manifestar en contra d'aquesta ordenança ja que en moments de crisis i amb la llei antitabac sabiem que es perjudicaria al sector de l'hosteleria obligant a fer inversions de mobiliaris per les terrasses i amb l'increment del cost de la llicència.

PxC considera que la ordenança s' hauria d'haver fet amb la consulta dels empresaris del sector i sobretot haver valorat el moment de la crisis. Ara s'han de donar solucions, i potser implica modificar aquesta ordenança, o bé acordar bonificacions a les llicències. PxC treballarem i recolzarem el sector de l’hosteleria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario