domingo, 22 de junio de 2014

EL GOVERN DE LES FRANQUESES VOTA EN CONTRA DE RECLAMAR EL CÈNTIM SANITARI





EN EL PLE DEL DIA 29 DE MAIG DE 2014 PXC VA PRESENTAR TRES MOCIONS.

Desde PxC es va demanar que es col·loqués la bandera d'Espanya al balcó de l'Ajuntament i en la seu de la policia local, aquesta moció va ser desestimada pels vots en contra de CIU, PSC, UPLF, ERC, LFI I CPF.
En relació a la reclamació del cèntim sanitari que l'Ajuntament havia gastat durant anys amb els vehicles municipals, no es va aprovar pels vots en contra de CIU, PSC, PP, UPLF i ERC, en aquest Cas LFI i CPF es van abstenir, però és una llàstima que no s'aprovi, perquè ara l'Ajuntament no podrá reclamar el cèntim sanitari contrariant un acord del PLE.

També varem reclamar que es pagués el deute de les Farmacies que té el govern i aquesta moció tampoc va prosperar amb els vots en contra de CIU,PSC,PP,UPLF,ERC i LFI, i l'abstenció de CPF.

Donat que el dia anterior el 28 de maig van haber grans inundacions al municipi,varem proposar una moció d'urgència per tal que es prenguéssin mesures d'urgència pels danys causat, i també que les obres previstes a la Plaça Espanya  es tingués encompte canviar les tuberies del clavagueram i fer un dipòsit d'aigües, per evitar les inundacions als carrers i a les vivendes, així com , evitar que les tapes saltin volant, però l'Alcalde Francesc Colomé i el seu equip de govern (CIU-PP-PSC-UPLF) varen votar en contra de la urgència de la moció i no es va sotmetre a votació.

Encara que les nostres mocions no prosperin seguim treballant perquè reivindiquem millores pels nostres ciutadans, i moltes de les propostes que hem fet encara que no s'hagin aprovat al Ple, el Govern municipal a rectificat posteriorment .

No hay comentarios:

Publicar un comentario