lunes, 18 de abril de 2011

LA REPUBLICA ISLAMICA D'ESPANYA (llibre de Pilar Rahola)

Lleida
La periodista Pilar Rahola, en declaracions a Els Matins de TV3, ha explicat els motius que l'han dut a escriure 'La República Islàmica d'Espanya', i ha assenyalat que "fa quinze anys que m’estic interessant per l’Islam a Espanya, sobretot a partir del cas de la dona. He acumulat informació durant deu anys”.
 
“Qui busqui en aquest llibre el discurs més dolentista', d’agressió, odi i intolerància sobre una cultura o religió, no l’hi trobarà, perquè no és un llibre contra l’Islam. Aquest és un llibre contra els misògins, els contaminadors de cervells i aquells que volen destruir el nostre estat de llibertat”, ha deixat clar.
 
“A Tarragona i a Lleida hi ha mesquites que preguen pels màrtirs. Reclamo a les autoritats catalanes que mirin qui és l’interlocutor”, ha denunciat. També ha lamentat que "a l’imam de Lleida no li interessen els drets de les dones, ni la llibertat d’expressió. Només li interessen les noves tecnologies. A Atocha ens van matar amb telèfons mòbils via satèl·lit connectats amb idees de l’Edat Mitjana”.
 
“De mesquites, a Catalunya i a Espanya, n’hi ha d’haver? Sí. Ara bé, mesquites pagades per l’Aràbia Saudita? No. No pot ser que aquí trobem normal que la propera mesquita de Lleida la regenti una persona que està en contra del nostre sistema de valors, una persona que ha arribat a dir que l’ablació s’entén a l’Àfrica. És l’interlocutor?”, ha criticat.
 
També ha assegurat que "els imams els tria qui finança la mesquita. I acaben sent imams radicals. Segons els serveis d’intel·ligència nord-americans, l’Aràbia Saudita ha imposat imams salafistes”. “Com és possible que en més de 60 anys de petroli no hagin produït cap Nobel de Medicina? No tenen diners? Només inverteixen en propagació del fanatisme”, s'ha preguntat. “Tothom té por de parlar de l’Islam, de parlar clar. Donem la mà a l’Islam, però no als integristes”, ha sentenciat.
Article publicat a e-noticies.

No hay comentarios:

Publicar un comentario