domingo, 3 de junio de 2012

EL PLE DE LES FRANQUESES NOMÉS TÉ MOCIONS DELS DIFERENTS PARTITS


PxC de Les Franqueses aconsegueix que s’aprovin dues mocions de les tres que es van presentar. 

Cal esmentar que l’ordre del dia constava únicament de mocions dels diferents partits polítics, i que el pentagovern no va passar cap acord al Ple ni va donar compte de cap tema, i que no van presentar tampoc cap moció conjuntament, al contrari, les mocions conjuntes que hi van haber van ser de partits del govern juntament amb la oposició, concretament el PSC juntament amb LFI, i ERC juntament amb LFI.  

Ja varem anunciar que PxC exigiria la devolució dels ingressos indeguts per part del Patronat Municipal d’Esports en la X Caminada Popular, i així ho varem proposar i exigir al Ple i encara que el regidor d’esports, José Ramirez (CIU), es va manifestar en contra del regidor Josep Badia, finalment va votar a favor de la moció, la qual va ser aprovada per unanimitat de tots els regidors.

També varem presentar una moció per manifestar el rebuig a les retallades que ha imposat el govern central del PP al centres de reinserció laboral dels discapacitats, aquesta moció es va aprovar amb els vots a favor de tots els regidors, excepte amb l’abstenció de LFI, PP i ERC.

La moció que no es va aprovar de PxC és la que proposavem mesures de reciclatge, sobretot, en les empreses concessionàries de l’ajuntament i en les festes Majors del Poble que ara ja comencen, i en la que proposavem que els tècnics informéssin directament a les associacions i empreses,i que l’ajuntament posés més medis i la col·locació de contenidors de reciclatge a les festes; però aquesta moció va ser rebutjada per l’equip de govern amb l’argument del sr. Francesc Colomé, alcalde, que va dir que tot això del reciclatge ja ho feien.
S’ha de dir que es van aprovar mocions presentades  pel PSC  , com el recolzament als afectats de les accions preferents, i la moció en defensa dels afectats dels desnonaments per hipoteques i el recolzament a la dació en pagament que PxC les havia presentat en anteriors plens i havien votat en contra, ara, en aquest Ple es van aprovar amb el nostre vot a favor. 
 PxC de Les Franqueses està treballant i proposant mesures pel poble, i ha de lluità contra les demagògies partidistes que tenim a l’Ajuntament, i que priven que ja d’una vegada es treballi pel poble.  

1 comentario:

  1. Una vez mas queda reflejado que el gobierno municipal no les interesa para nada hacer politica para el pueblo sino vivir de lo que exprimen al pueblo por eso ni se preocupan de preparar los plenos ya que estan ocupados contando como hace Ramirez el dinero que de forma anomala le saca a los ciudadanos que engaña o Colome diciendo que se recicla cuando de todos es sabido que toda la basura va mezclada y se paga por no reciclar,dejen de mentir y hagan su trabajo

    ResponderEliminar