lunes, 25 de junio de 2012

MÉS SOUS I MENYS SERVEIS EN EL PRESSUPOST DE LES FRANQUESES


Avui en el Ple extraordinari s'han aprovat els pressupostos de L'Ajuntament de les Franqueses del Vallès, els quals ascendeixen a un total de 16.134.137,44 euros.
Per tant, hi hagut un increment de 1.148.942,06 euros més que el pressupost del 2011, i s'ha aprovat pels vots favorables de l'equip de govern ( CIU-PSC-PP-ERC-Vanesa Garcia), amb els vots en contra de CpF, LFI i PxC.



PxC hem votat en contra per diferents motius, principalment perquè en aquests pressupostos es veu un increment elevat dels impostos i taxes als nostres ciutadans, i una forta retallada en serveis al ciutadà, però amb un increment en la plantilla del personal per assessors del govern . També hi ha un increment en els sous que principalment són dels regidors i assessors. Un altre motiu és la falta de transparència en el propi pressupost per com s'han determinat les diferents partides comptables. I en referència al Pla d'Ajust que el propi govern va aprovar i presentar al Ministerio de Hacienda no es compleixen els requisits i compromisos que va assolir l'ajuntament i que s'haurien de reflexar en aquest pressupost. En relació a Entorn Verd SA no s'ha previst en el pressupost el convenis assolits amb Excover i FCC, i són quantitats bastant importants perquè no es reflexin en els pressupostos.
No cal dir que aquests pressupostos no han estat participatius i si tenim en compte que desde el moment que van ser aprovats per la Junta de Govern Local ja es van fer comunicats a la premsa de que les franqueses ja tenia pressupost sense esperar l'aprovació al Ple, és evident que, la intenció de que participi la oposició i els ciutadans és nul.la.

-- Josep

1 comentario:

  1. Colome se esta comportando como el dictador antidemocrata que es y solo le preocupa su sillon y su sueldo como a la caterva que le acompaña en el gobierno municipal, todos a sangrar al pueblo

    ResponderEliminar