sábado, 27 de octubre de 2012

EL GOVERN DE LES FRANQUESES AUGMENTA ELS IMPOSTOS CASI UN 4% MÉS


En el darrer Ple Municipal , l'alcalde Francesc Colomé, de CIU, ha apujat els impostos del municipi. Així que CIU, PP, PSC i la regidora Vanesa Garcia han aprovat pujar un 3,9% les ordenances fiscals.

Sembla ser que, el nou cuartet es posa d'acord fàcilment per apujar impostos, tot i que no compleixin els seus compromisos, ja que en el Pla d'ajust aquests mateixos van proposar apujar un 3% lineal les ordenances fiscals pel 2013, i ara resulta que ho apugen casi 1% més. També cal recordar que el govern no cumpleix amb els ajustos que havía de fer en aquest 2012 i gairebé ja arribem a final d'any i no hi ha temps material per reajustar les finances municipals, però, " ÉS MÉS FÀCIL AUGMENTAR ELS IMPOSTOS AL CIUTADÀ".

Plataforma per Catalunya ha votat en contra perquè no estem d'acord amb l'augment del 3,9%, donat que és el IPC de Catalunya del mes de setembre 2012 i és més elevat que el que tindrem de promig anual, però, a més a més, aquest any no es poden apujar els impostos per sobre del 2% quan l'any passat es van apujar un 4,5% i algun impost i taxes encara més. Amb l'augment dels impostos i taxes s'augmentarà la pobresa en el nostre municipi.

En definitiva, no ens sembla correcta que s'abusi dels ciutadans amb els impostos i mentrestant, no es redueixen despeses supèrflues, com dinars o sopars, assessors i tècnics externs quan l'ajuntament té treballadors amb titulacions.

-- Josep

1 comentario:

  1. Para Colome y el resto de su banda los ciudadanos solo estan para exprimirlos mientras ellos siguen dilapidando el dinero en gastos superfluos que solo les reportan beneficio a sus bolsillos, esta nueva subida de impuestos lo demnuestra, ya es hora de que despertemos y presionemos para que se vayan ¡pero a la carcel¡

    ResponderEliminar