domingo, 28 de octubre de 2012

PXC DEMANA FEINA PELS DE CASA



Barcelona, 27/10/2012; Plataforma per Catalunya es concentra al centre neuràlgic de la ciutat Comtal per dir que la feina ha de ser primer per als de casa

27/10/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)
Anglada va llegir un manifest, "no podem tolerar que empreses espanyoles que tenen milions d'euros de benefici deslocalitzin els seus serveis o contractin abans a immigrants que autòctons".


Redacció | Barcelona. -
 En el mític carrer Portal de l'Àngel, cantonada amb Fontanella, just davant d'una cèntrica botiga de Telefónica Movistar s'han concentrat aquest dissabte centenars de militants i simpatitzants de Plataforma per Catalunya, per exigir que el treball, les ajudes i  l'habitatge han de ser abans que per ningú, per als de casa.


El lloc escollit una botiga de Telefónica, empresa espanyola que tot i tenir enormes beneficis, un bon percentatge d'ells generats per la clientela nacional prefereix en la majoria de les ocasions contractar immigrants abans que a autòctons o deslocalitzar els seus serveis com els coneguts  calls centers de atenció telefònica  a països sud-americans.


A la confluència dels carrers, que s’ha omplert  de pancartes i banderes de la formació identitària, el seu president i candidat per Barcelona de PxC a les properes eleccions al Parlament català el 25 de novembreJosep Anglada, ha llegit un manifest en el qual deixa les coses clares, tota una declaració d'intencions "des del nostre partit, des de la nostra lluita identitària, no podem tolerar que empreses nacionals amb grans beneficis com Telefónica, Gas Natural o Endesa, deslocalitzin serveis fora del nostre país perquè els hi surt més barat, fregant els 6.000.000 d'aturats, qualsevol govern seriós no permetria tal disbarat".
I ha assegurat  que "estem davant d'una botiga de telefònica per dir prou, estem farts que es maltracti laboralment a la bona gent de casa, prefereixen deslocalitzar els centres d’atenció telefònica a països com El Salvador, Hondures, o Guatemala, no tenen vergonya ni la han conegut mai, el nostre partit no permetrà això de cap de les maneres, mentre l'atur juvenil a Espanya és d'un 47%, mentre cada dia són desnonades dels seus habitatges més de 500 famílies  a Espanya, la cobdícia i l'avarícia d' alguns empresaris sense escrúpols no té límits i amb la complicitat de la casta política podrida segueix portant les seves empreses a l'estranger ".
Anglada també ha denunciat que "sectors com el del taxi, el transport, la seguretat privada, la construcció, el petit comerç i l'hostaleria han estat i estan sent usurpats per la immigració, sectors que abans donaven de menjar a milers de famílies de casa se’ls  han carregat, mentre la casta política segueix parlant només de les cortines de fum que els interessen ".
Després de les xifres de l'última Enquesta de Població Activa, que situa la taxa de desocupació per sobre del 25%, la més alta en tota la sèrie històrica de l’EPA, el líder identitari ha qualificat la situació del mercat laboral de “genocidi laboral”.
Anglada ha assenyalat que “la reforma laboral del Partit Popular només ha servit per agreujar encara més aquesta dinàmica de destrucció d'ocupació”.
Davant l'extrema gravetat de la situació ha remarcat la necessitat de prendre mesures amb caràcter d'urgència per reduir dràsticament les xifres de desocupació entre els treballadors.
“Hem de repatriar als immigrants parats de llarga durada i ocupar exclusivament a treballadors autòctons en els llocs de treball que l'administració pública genera directament i indirectament”.
D'altra banda Anglada ha revelat que “els empresaris que vulguin contractar a un immigrant primer hauran de demostrar que no han trobat cap treballador del país capaç d'ocupar el lloc de treball en qüestió”.

La nota de color la van posar quatre antisocials que amb una forta olor a herba van  intentar destorbar sense èxit la concentració anunciada i legal dels identitaris catalans.
PxC
Barcelona, 27 d’octubre de 2012


No hay comentarios:

Publicar un comentario