lunes, 12 de noviembre de 2012

Anglada: "Terrassa és avui una ciutat islamitzada i Plataforma per Catalunya és l'única opció per revertir aquest procés"


COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada adverteix que Pere Navarro vol convertir Catalunya en un califat com ha fet a Terrassa





Terrassa | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha visitat la ciutat de Terrassa acompanyat d’una comitiva integrada per militants i dirigents del Vallès.

El líder identitari ha manifestat que “Terrassa és avui una ciutat islamitzada i Plataforma per Catalunya és l’única opció per revertir aquest procés”. En aquest sentit ha advertit que “Pere Navarro ha convertit la ciutat en un califat i ara vol fer el mateix amb Catalunya”.

El president de Plataforma per Catalunya ha apostat per aplicar a l’islam el principi de precaució ja que “una religió que manté el dogma de la guerra santa per expandir-se i la unió entre el polític i el religiós, no és una religió com qualsevol altra”.


Anglada ha recordat l’episodi d’incitació a la violència per part de l’imam a la co-capital vallesana, per assenyalar la necessitat de realitzar totes les actuacions que siguin necessàries per impedir l’aplicació dels preceptes islàmics de la xària, perquè suposen una vulneració dels drets humans. En aquesta línia ha apostat per l’expulsió dels imams radicals.

En clau electoral el president de Plataforma per Catalunya ha assegurat que “aquestes seran les darreres eleccions en què els partits s’adreçaran als catalans, perquè el 2016, els partits polítics majoritaris es disputaran el vot dels 450.000 nous votants islamistes que podran demanar la nacionalitat”.




Anglada ha fet una crida perquè els catalans decideixin si volem que la islamització de Catalunya segueixi avançant com en els últims 15 anys o si li barrem el pas definitivament, si volem que la fesomia de Catalunya acabi canviant de manera irreversible o defensem la nostra identitat”.


-- Josep

No hay comentarios:

Publicar un comentario