viernes, 16 de noviembre de 2012

La Policia diu que Mas cobrava del Palau a Suïssa, segons El Mundo


La Policia diu que Mas cobrava del Palau a Suïssa, segons El Mundo
"El pare de Mas rebia a Liechtenstein comissions que desviava al seu fill"
Titular d'El Mundo
Titular d'El Mundo
Titular d'El Mundo
El diari El Mundo, en portada, explica que "un informe de la Policia revela que part de les comissions que les empreses pagaven a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) -el 4% de l'import total de cada adjudicació- a través de la trama del Palau ha acabat en dipòsits bancaris suïssos dels seus dirigents. Concretament, d'Artur Mas i de la família de Jordi Pujol".

"En aquest 'esborrany' de la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) es denuncia l'existència de comptes a Suïssa i Liechtenstein controlades per Artur Mas pare i fill, així com per Jordi Pujol, la seva dona, Marta Ferrusola, i el seu primogènit Jordi", afegeix la informació.

En aquest sentit afegeix que "els Pujol disposaven de tres comptes numerats i dues caixes de seguretat amb número correlatiu a la qual el mateix Millet té en el mateix establiment de Lausana, segons l'informe".

"Igualment s'han detectat connexions amb els comptes d'Arturo Fasana -home clau de la trama Gürtel- els últims beneficiaris són Pujol, el seu fill Jordi i la seva esposa Marta Ferrusola", s'explica.
"Hisenda va detectar que el pare de Mas tenia 2 milions en Suïssa i que el mateix Artur Mas fill era 'beneficiari' a Liechtenstein", s'afegeix.

El diari també denuncia el "patrimoni milionari dels Pujol" i afirma que un fill de l'expresident, Jordi Pujol Ferrusola, "acostuma a passejar-se per Barcelona amb un Ferrari".
Notícia extreta de e-noticies

No hay comentarios:

Publicar un comentario