lunes, 21 de mayo de 2012

Barcelona, 20/05/2012; Josep Anglada: "Amb la retallada als discapacitats el PP ha traspassat la línia vermella".


COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)




El president de PxC, Josep Anglada, acompanyat pel el seu secretari general i diversos regidors i militants també diuen: Això si que no!

Barcelona | Redacció. - Plataforma per Catalunya (PxC) ha estat representada en la concentració d’ aquest diumenge, a l'Arc de Triomf de Barcelona, pel seu president Josep Anglada, el secretari general Robert Hernando i diversos regidors de diferents indrets de Catalunya com Josep Badia de les Franqueses, Joan Marín de Sant Andreu de la Barca, Marta Riera de Vic i un bon nombre de militants del partit identitari.



Amb aquesta presència han volgut posar-se al costat dels discapacitats, les famílies, els treballadors i els centres. Sota consignes com: Això si que no, o si ens retalleu ens abandoneu, ha transcorregut una concentració que ha aglutinat a més de 14.000 persones a l'Arc de Triomf de Barcelona.



Josep Anglada, que ha pogut saludar i felicitar a la presidenta de l'associació convocant Dincat Rosa Maria Cadenas, ha manifestat que "aquesta retallada del 56% a les polítiques actives d'educació a Catalunya suposa posar en perill la integració a la societat de persones discapacitades, el govern del PP ha traspassat la línia vermella que mai s'ha de creuar, això si que no ".




En aquest sentit Anglada ha recordat que "la llei LISMI obliga a l'estat a finançar com a mínim el 50% del sou mínim interprofessional de les persones amb discapacitat i trastorn mental que treballen en centres especials, per tant, el que han de fer és retallar en moltes altres coses , podrien començar per suprimir el senat que no serveix per res i no a les persones que estan avui aquí que tenen una capacitat enorme de superació i treball ".



Per la seva banda el secretari general de PxC Robert Hernando ha afegit que "no em sorprèn per res els xiulets que han rebut els polítics que han passat per l'escenari, el que em sorprèn és la cara dura que tenen de pujar després de retallar un dret fonamental d'aquestes persones tan especials, el dret a sentir-se útils i a guanyar-se un sou digne ".



PxC

Barcelona, 20 de maig de 2012



-- Josep

No hay comentarios:

Publicar un comentario