sábado, 19 de mayo de 2012

JOSEP ANGLADA: Plataforma per la Llibertat, la tercera via identitària ja és una realitat en tota Espanya"





COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada anuncia el naixement de Plataforma per la Llibertat (PxL), denominació amb la qual Plataforma per Catalunya (PxC) s'estén al conjunt d'Espanya.

Vic | Redacció.- El líder identitari Josep Anglada, ha anunciat oficialment el naixement de Plataforma per la Llibertat (PxL), denominació amb la qual Plataforma per Catalunya (PxC) s'estén al conjunt d'Espanya. En paraules del president de la formació identitària “aquest anunci suposa l'existència d'una tercera via política que tants espanyols estaven esperant: anem a generar una gran il·lusió política, la nostra alternativa realista i rupturista alhora, és l'única resposta efectiva a la crisi social, econòmica i moral, per la qual travessa la nostra societat”.

El president de Plataforma per la Llibertat, Josep Anglada, ha assenyalat “anem a fer un gran labor de propaganda per donar la màxima difusió a la nova sigla, igualment mobilitzarem als nostres militants per fer arribar el missatge d'esperança que representa Plataforma per la Llibertat a tots els racons d'Espanya”.


En aquest sentit Anglada ha assegurat que “ja tenim delegacions a Galícia, Astúries, Euzkadi, Castella i Lleó, Madrid, València, Murcia, Canàries, Màlaga, Cadis i Almeria, el nostre objectiu és estar presents en totes les autonomies a la fi d'aquest any”, afegint “l'expansió de Plataforma per Catalunya per la resta d'Espanya és ja una realitat incontestable. El gran partit identitari espanyol es farà des de Catalunya, la qual cosa suposa una novetat política de primer ordre”.


Anglada ha explicat que “fora de Catalunya anem a treballar per al nostre gran objectiu: les municipals de 2015, en aquests comicis ens proposem aconseguir desenes de regidors identitaris per tota la geografia espanyola, però per a això és necessari començar ja a treballar amb realisme i serietat”.


Per la seva banda el secretari general, Robert Hernando ha afirmat “l'expansió s'està ajustant als plans que hem fet des del Comitè Executiu, tot va segons el ritme i la tàctica marcada. L'expansió exigeix un esforç de disciplina, centralitat i coordinació estratègica, des de direcció del Partit tenim molt clars els objectius a aconseguir i les fases i mètodes per aconseguir-los. És una expansió pensada i planificada, i estem segurs que ens espera un gran èxit polític”.


Tots dos dirigents del partit ha coincidit a assenyalar que “era absolutament necessària una tercera via identitària a Espanya, avui aquesta tercera via ja existeix i ha començat a caminar”.

PxC


Vic, 18 de maig de 2012

-- Josep

No hay comentarios:

Publicar un comentario