jueves, 5 de abril de 2012

EL PLA D'AJUST DE LES FRANQUESES :MÉS IMPOSTOS

En el passat Ple es va aprovar un Pla d'ajust amb els únics vots favorables dels de l'equip de govern. Aquest Pla d'ajust consisteix en l'augment de l'IBI que pagarem tots els ciutadans un 14,50% més i el regidor d'Hisenda , Angel Profitos (ERC), calcula un increment de ingressos de més de 500.000 euros l'any. També es preveu contractar una empresa externa per controlar les empreses que no tinguin llicència d'activitats durant aquest any 2012. Es preveu també augmentar els preus públics dels serveis esportius, així com els preus públics en general portant a terme un política de contractació d'empreses externes de l'ajuntament.



En aquest Pla d'Ajust es preveu un estalvi en estudis y projectes, ja que segons el pentagovern no hi ha necessitat d'encarregar nous projectes, així que ens queda veure si els processos participatius pel centre cultural i pel parc Falgar es podran dur aterme sense informes ni projectes nous .

De fet la majoria del Pla d'Ajust implica un increment dels impostos del ciutadà, en cap moment es proposa una reducció dels sous dels polítics, o una reducció de locals de lloguer que manté l'ajuntament, o despeses que són prescindibles.

En definitiva, l'Ajuntament augmenta la despesa que té amb els proveidors, que són grans empreses, i es pagará més del 5% d'interessos durant 10 anys. Els diners demanats corresponen 2.305.503,34 euros a L'Ajuntament de les Franqueses, 4.826.524,62 euros corresponen a Les Franqueses Entorn Verd SA, 39.804,96 euros corresponen al Patronat Municipal d'Esports, i 275.860,99 euros són del Patronat Municipal de Cultura.



-- Josep

1 comentario:

  1. A este gobierno de cuatro partidos y una trasfuga solo le interesa su beneficio personal,aumentaran los impuestos necesarios para seguir cobrando ellos sus indecentes sueldos y estas personas solo se les puede decir !SINVERGUENZAS!

    ResponderEliminar