martes, 17 de abril de 2012

TRANSPARÈNCIA A LES FRANQUESES?






Desde la regidoria d'hisenda, concretament el sr. Angel Profitós ha comunicat que el dia 13 d'abril va enviar l'auditoria del 2010 de l'empresa ENTORN VERD a tots els portaveus dels grups politics i amb això justifica que s'actua amb transparència. cal dir que l'auditoria que ens haurien d'entregar és la de l'exercici del 2011, i sobretot, havent presentat un pre-concurs al Jutjat Mercantil en el mes de febrer. En aquest procediment s'ha de justificar els deutes que té Entorn Verd SA, ademés de que s'ha de justificar que s'està negociant amb tots els creditors de l'empresa, entre altres requisits. Per tant, transparència seria que s'informés dels deutes reals que té Entorn Verd i no els del 2010, i que s'informés de quines negociacions es porten a terme amb els creditors, i quins creditos té l'empresa. També s'hauria d'explicar com queden els deutes que té Entorn Verd SA i que l'ajuntament ha inclòs en el crèdit estatal i Pla D'Ajust. Així com, també seria transparència si s'informés en quina situació es troba el procediment judicial pre-concursal, almenys als consellers de l'empresa.
Per tant, quan no s'entrega la documentació pertinent als regidors, o no s'informe de manera actualitzada dels comptes, no es pot parlar de transparència.

1 comentario:

  1. Tenemos un gobierno con muchas cosas ocultas debajo de las alfombras y que solo se dedica a cortinas de humo para desviar la atencion como la denuncia de Corró D'Munt.¿Sr Profitos que tiene que ocultar de su epoca en Entorn Verd?, yo creo que mucho y por eso no hay trasparencia en su gestion,solo hay que ver como estan tapando las negligencias de sus socios de gobierno del PSC y gobernando con una trasfuga.Quizas el colocar a sus amigos le compense de su mala gestion.

    ResponderEliminar