domingo, 1 de abril de 2012

Sant Boi de Llobregat, 31/03/2012; Plataforma per Catalunya s'estén per tot Espanya

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Amb l’iniciï aquest dissabte de l'expansió de PxC en diverses comunitats autònomes, Anglada, ha assenyalat que “solament amb disciplina, fidelitat, honestedat i il·lusió aconseguirem els èxits aconseguits a Catalunya en tot Espanya”.



Sant Boi de Llobregat | Redacció- “Plataforma per Catalunya (PxC) ha iniciat aquest dissabte a la localitat barcelonina de Sant Boi, oficialment la seva implantació en diverses comunitats autònomes. La mateixa esperança política que representem para milers de catalans, ho som des d'ara també per al conjunt dels espanyols”, van ser les paraules amb les quals Josep Anglada va tancar la reunió amb que oficialment s'inicia l'expansió de PxC fora de Catalunya. Davant representants d'Astúries, Euskal Herria, Murcia, Galiza, València, Madrid, Aragó, Illes Balears, Andalusia, Extremadura, Cantàbria i Castella-Lleó, Anglada va anunciar “avui tenim estructura per establir-nos ja en 15 de les 17 comunitats autònomes, a final d'any calculem que tindrem presència en les 17, la qual cosa significa que és una realitat aquesta tercera via política a Espanya”.



La reunió que es va celebrar a Sant Boi de Llobregat on David Parada, regidor de Plataforma per Catalunya en aquesta localitat i secretari d'organització del partit va donar la benvinguda als assistents i va exposar davant ells la importància de l'acció política municipal. Enric Ravello, secretari de relacions nacionals i internacionals, va detallar els objectius i l'estratègia del partit durant els propers anys i el vicepresident August Armengol, va llegir els nous estatuts pels quals es regirà el partit.

El president Josep Anglada, va tancar l'acte fent una exposició dels motius pels quals PxC ha arribat a convertir-se en el partit identitari de referència i va afirmar que “el camí seguit fins ara serà el mateix que se segueixi fora de Catalunya”.



“El fet que es vagin a usar els noms de cadascuna de les comunitats en les sigles, indica que mantenim la idea de defensa de les identitats locals enfront de qualsevol intent jacobinista o uniformador”, va assenyalar Anglada, afegint que “milers d'espanyols estan angoixats per la crisi, aclaparats per la immigració i profundament decebuts per la casta política, l'expansió l'hem fet pensant a oferir-los la necessària alternativa”.

Al final de la reunió es van fixar els punts concrets a desenvolupar durant els propers mesos, els resultats dels quals es veuran abans del proper estiu. En aquest sentit Anglada va afirmar que “el treball que comencem avui tindrà reflex positiu en les eleccions europees de 2014 i en les municipals i generals de 2015, amén que en el 2014 Plataforma per Catalunya entrarà en el Parlament català. Evidentment això suposarà un terratrèmol polític que canviarà la situació de la vida política espanyola”.



Anglada va acabar dient que “solament amb disciplina, fidelitat, honestedat i il·lusió aconseguirem els èxits aconseguits a Catalunya en tota Espanya”.

PxC
Sant Boi de Llobregat, 31 de març 2012


-- Josep

No hay comentarios:

Publicar un comentario