lunes, 30 de abril de 2012

MÉS IMPOSTOS I MÉS SOUS / MÁS IMPUESTOS Y MÁS SUELDOS


En el Ple del dia 27 de març de 2012 es va aprovar la ORDENANÇA REGULADORA DE L'OCUPACIÓ DE L'ESPAI PÚBLIC AMB TAULES, CADIRES i INSTAL.LACIONS ANÀLOGUES DE LES FRANQUESES DEL VALLÈS, aquest títol és enganyós ja que no només es regula l'ús dels espais públics, sinó que també es regula l'ús dels espais privats com ara, espais entre blocs, passatges particulars i similars. Aquesta ordenança va ser aprovada pels membres del govern municipal CIU-PSC-ERC-PP-VANESA .

En definitiva, aquesta ordenança implica més despeses pels comerciants en la renovació de les taules i cadires que no poden ser de plàstic ni tenir publicitat, així com que la llicència és per periodes d'hivern o d'estiu, i implica més cost ja que la opció de demanar la llicència trimestral o per dies concrets no consta regulada en aquesta ordenança. Per tant, s'haurà de pagar com a mínim per 6 mesos. I un altre increment és que l'ajuntament ara cobrarà per terrasses privades.

També es va aprovar en el Ple Municipal un Pla d'ajust que implica pagar més impostos, com per exemple el IBI que s'ha apujat un 14.50% i que el regidor d,esquerra, Angel Profitós, preveu ingressar uns 500.000 euros més a l'any. Els ciutadans ja tindreu el rebut del IBI per pagar i haureu vist aquest gran increment. Inclús s'ha aprovat fer la revisió del valor cadastral de les finques i això implicarà un nou augment del IBI i altres impostos.

Per contra de la política d'estalvi, l'alcalde Colomé, ha contractat el sr. Josep M. Jover , que és el segon de la llista d'Esquerra Republicana de Catalunya de les franqueses, com a cap d'àrea de hisenda municipal, amb l'increment de sou que suposa,

Així que, la política del govern muncipal consisteix en incrementar despeses als comerciants i petites empreses ;en augmentà els impostos dels ciutadans ; i en incrementà despeses en sous de l'Ajuntament.




En el Pleno del día 27 de marzo de 2012 se aprovó la ORDENANZA REGULADORA DE OCUPACIÓN DEL ESPACIO PÚBLICO CON MESAS, SILLAS E INSTALACIONES ANÁLOGAS DE LES FRANQUESES DEL VALLES, este título es engañoso, ya que no sólo se regula el uso de los espacios públicos, sinó que también se regula el uso de los espacios privados, como espacios entre bloques, pasajes particulares y similares. Esta ordenanza fué aprovada por los miembros del gobierno municipal CIU-PSC-ERC-PP-VANESA.

En definitiva, esta ordenanza implica más gastos para los comerciantes en la renovación de las mesas y sillas que no pueden ser de plástico, ni tener publicidad, así como que la licencia es para periodo de invierno y verano, e implica más coste ja que la opción de pedir la licencia trimestral o por días concretos no consta regulada en esta ordenanza. Por ello, se deberá de pagar como mínimo para 6 meses. Y otro incremento es que el Ayuntamiento cobrará por terrazas privadas.

También se aprobó en el Pleno Municipal un Plan de Ajuste que implica pagar más impuestos, como por ejemplo, el IBI que se ha subido un 14,50% y que el regidor de esquerra, Angel Profitós, prevé ingresar unos 500.000 euros más al año. Los ciudadanos ya tendréis el recibo del IBI para pagar y habréis visto este gran incremento. Incluso se ha aprovado hacer la revisión del valor catastral de las fincas y esto implica un nuevo aumento del IBI y de otros impuestos.

Por contra de la política de ahorro, el alcalde Colomé ha contratado al sr. Josep M.Jover, que es el segundo de la lista de Esquerra Republicana de Catalunya de Les Franqueses del Vallès, como Jefe de Hacienda municipal con el incremento de sueldo que esto implica.

Así que, la política del gobierno municipal consiste en incrementar los gastos a los comerciantes y pequeñas empresas; en aumentar los impuestos de los ciudadanos; y en aumentar los gastos en sueldos del Ayuntamiento.

1 comentario:

  1. A este gobierno municipal solo le interesa su sueldo y si para ello ha de exprimir a los ciudadanos hara lo que sea por vaciar los bolsillos de todos los franquesinos para llenarse los suyos son unos SINVERGUENZAS

    ResponderEliminar